Opis forum
Jesli ktos chce to mozna tu napisac cos o sobie dla lepszego poznania sie
Ja naprzyklad jestem z Nowego Jorku heh dlatego jestem na visarcana cala noc
Mam na imie Pawel i mam 18 lat heh i oczywiscie mam dziewczyne
Lubie grac w kosza i w noge xD moj klub to Lech Poznac i MU xD Uwielbiam napoje wyskokowe... jesli macie jakas sprawe to piszcie na moje gg...7948497
Witam wszystkich mam na imię Piotr pracuje studiuje aktualnie mieszkam w Gdyni zainteresowania imprezy, dziewczyny, " sporty domowe"
lubię wszystko na "P" z wyjątkiem pracy miło mi was wszystkich poznać jak macie jakieś pytania potrzeby prośby pisać w ramach możliwości postaram się pomóc nr GG -3433766 pozdrawiam wszystkich i życzę miłej i owocnej gry
Ostatnio edytowany przez Stolec (2010-03-19 13:54:09)
Hm. Okay, to może ja się dopiszę xD.
Jestem z Bydgoszczy [Bydzia .! ;D] I zdecydowanie jestem za Zawiszą xDD
Na vis jestem od niedawna P
Mam brata i psa... xDD
`Zonk
i często schizy ==". Mam na imię Agata. ^_^" Skończyłam.. ;DD
Witajcie. Mam na imię Damian i jestem z Warszawy.Tegoroczny maturzysta.Z zainteresowań to piłka nożna szczególnie klub Polonia Warszawa oraz historia a także egzotyczne trunki...kocham się lenić iii tyle.Jakby ktoś miał sprawę to proszę pisać na gg 5102837.Pozdrawiam
Aga przedstawiłaś się nam wiec już nie jesteś anonimowym "A" Ja np : trzymam się zasady " od jutra nie piję " :^ sprawdza się w szczególności po imprezach ponoć z alkoholem jeszcze nikt nie wygrał ale Polacy dwa razy już zremisowali
Ostatnio edytowany przez Stolec (2010-03-19 13:54:38)
No to straciłam swoją anonimowość.;D
Upodobanie do alkoholu mają wszyscy. Gorzej jest jednak z kacem xDD.
Ten nasz sojusz to niedługo zostanie nazwany: Pseudo-anonimowi alkoholicy, czy coś w tym stylu xD.